maandag 20 april 2015

3e Editie Filmavond 28 april!

KAARTVERKOOP VAN START! 
Op dinsdag 28 april houden we in Pathé Groningen onze jaarlijkse benefietfilmavond, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de GSV-HB Groningen. De opbrengst zal ten goede komen aan de drie HB-groepen van de GSV. Alle leerkrachten, ouders, grootouders, neven, nichten, andere familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom!

Dit jaar hebben we gekozen voor:

the THEORY of  EVERYTHING

Deze film vertelt het verhaal over de beroemde natuurkundige Stephen Hawking. Het verhaal centreert zich om Hawkings vroege jaren op de Universiteit van Cambridge waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane, waar hij later mee trouwt. Net na het huwelijk wordt bij Hawking ALS, een ongeneeslijke zenuwziekte, gediagnosticeerd.

Datum:         28 april 2015
Aanvang:     19.00 - 22:00....
Plaats:          Pathé, Gedempte Zuiderdiep 78, Groningen

Loterij
Traditiegetrouw kunt u na de film meedoen met onze loterij. Voor slechts €2,50 per lot wint u met een beetje geluk fantastische prijzen (neemt u contant geld mee?).

Kaartjes
Als bezoeker ziet u niet alleen een mooie film: u krijgt bovendien twee drankjes aangeboden, er zijn hapjes, u heeft een interessante avond èn u steunt het onderwijs voor hoogbegaafden.

Kaartverkoop op school
17 t/m 28 april is er elke dag kaartverkoop bij de beide hoofdingangen van de GSV. €15 per kaartje.

Kaarten kopen via internetbankieren
U maakt €15 per kaart over naar IBAN: NL05 RABO 0109 7570 17 t.n.v. Vrienden van de GSV-HB Groningen, ovv ‘benefiet filmavond’. U kunt de kaartjes afhalen bij de hoofdingang of bij de bioscoopzaal. Vergeet niet om uw betalingsbewijs mee te nemen. U kunt uw betalingsbewijs ook mailen naar filmavond@gsv-hb.nl

NIEUW: E-tickets
U kunt ook via www.eventbrite.nl bestellen. Kunt u niet komen? Dan kunt u ook via evenbrite een bedrag voor de vriendenstichting doneren.

Koop je 4 of meer kaarten, dan krijg je 1 gratis lot voor de loterij!