Pagina's

zondag 24 januari 2016

Agenda

Iedereen is weer een beetje op zijn plek in het nieuwe gebouw. De kinderen zijn in elk geval al gewend ondanks de eerste ijzelweek. Van drie klassen HB naar vier klassen HB is ook alweer een mooie stap. En welkom juf Anne Mijke in HB2. Vervoer is nog wel soms wat lastig tussen twee locaties voor ouders met kinderen op twee afdelingen, maar ook daarvoor komen vast wel goede oplossingen.  
De inrichting van het gebouw nadert ook zijn voltooing. Dus er is ruimte om weer activiteiten te gaan organiseren. Een informatie avond, een gespreksavond voortgezet onderwijs en de jaarlijkse benefiet Filmavond. Ook wordt er gesproken over koffie-ochtenden en een thema-avond met een mooi onderwerp... maar dat is nog een verassing.  De bezetting van het bestuur is nog steeds minimaal, maar met werkgroepen hopen we dit allemaal eenvoudiger te maken. Lees meer voor de geplande activiteiten!
AGENDA

De GSV organiseert op 1 februari om 20:00 een informatie avond voor nieuwe GSV HB ouders aan de Hora Siccemasingel. 
Ook de Stichting zal daar vertellen wat we doen. 

9 februari om 19:30 organiseert de Stichting een gespreksavond over het voortgezet onderwijs voor de ouders van HB-leerlingen uit groep 7 en 8. Hier zullen we ervaringen delen van oud-leerlingen van de HB-afdeling en ouders met HB-leerlingen in het voortgezet onderwijs. Het is geen lezing maar het delen van informatie en hoe ga je nu om met de keuze. De ervaringen geven een persoonlijk inzicht in de scholen die je op de open dagen niet hoort.

eind februari  organiseert school ism de Stichting een open huis voor iedereen! Hou ook facebook in de gaten.

15 maart organiseren we weer de beroemde benefiet Filmavond in Pathe. Iedereen is welkom, oud-leerlingen, opa's en oma's, vrienden en vriendinnen. Binnenkort daar meer over. We zijn nu de film aan het selecteren... spannend.

Waarom doen we dit allemaal? We hebben nog steeds financiƫle steun nodig om de HB afdeling te kunnen draaien. Met 20 tot 22 leerlingen in de klas en extra materialen kun je een hb-afdeling niet draaiend houden. En helaas is er ook nog geen zicht op financiƫle ondersteuning vanuit het passend onderwijs. De periodieke (aftrekbare) giften van ouders helpen daar al flink mee, samen met de activiteiten en incidentele giften.