donderdag 22 oktober 2015

Informatie avond Groningse Schoolvereniging

Op 29 oktober om 20:00 wordt een informatieavond gehouden op de Groningse Schoolvereniging aan de Sweelincklaan voor ouders die interesse hebben in full-time HB-onderwijs voor hun kinderen.

De HB-afdeling gaat in 2016 uitbreiden met twee klassen. Beginnend in januari 2016 met 1 klas en 1 klas in augustus 2016. Ook de bestaande klassen worden uitgebreid van 20 naar 22 leerlingen.
Op deze manier komt de school tegemoet aan de lange wachtlijst voor het HB-onderwijs en kunnen meer kinderen passend onderwijs krijgen.

Heeft u interesse of denkt u dat dit misschien iets is voor uw kind? kom vrijblijvend langs of nog liever meld u aan via info@g-s-v.nl dan kan de school een inschatting maken van de belangstelling.






woensdag 12 augustus 2015

Communicatie

Algemene communicatie over de vriendenstichting blijft op deze pagina staan. Voor actueel nieuws en eventuele activiteiten zie Facebook. Vind onze pagina leuk en we houden je op de hoogte van de gebeurtenissen.
Voor informatie over de uitbreiding naar 5 klassen van 22 leerlingen per 1 januari 2016 verwijzen we u naar de GSV.
Ondanks de uitbreiding naar 22 leerlingen  per klas zijn extra inkomsten en donaties nog steeds nodig. De stichting staat geregistreerd als een ANBI geregistreerd goed doel en giften zijn aftrekbaar van de belasting.

maandag 20 april 2015

3e Editie Filmavond 28 april!

KAARTVERKOOP VAN START! 
Op dinsdag 28 april houden we in Pathé Groningen onze jaarlijkse benefietfilmavond, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de GSV-HB Groningen. De opbrengst zal ten goede komen aan de drie HB-groepen van de GSV. Alle leerkrachten, ouders, grootouders, neven, nichten, andere familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom!

Dit jaar hebben we gekozen voor:

the THEORY of  EVERYTHING