zondag 20 maart 2016

VEILING!

We hebben unieke items voor een veiling!

De kunstenares Lyubov Vasil maakt enorm mooie kleurrijke werken.

Groningen
Dit schilderij is 140 x 70 cm groot en laat de Grote markt van Groningen zien met de Martinitoren

Kippen
8 kippen op een rij, een vrolijk schilderij van 150 x 40 cm.
Doe een bod!

Lyubov Vasil over haar werk "Vooral het bewust toepassen van felle kleuren in een moderne compositie geeft eindeloze mogelijkheden om "kleurrijk" werk te maken. Ik hoop dat de kleuren jou net zo veel voldoening en plezier geven als mij wanneer mijn schilderij eenmaal een plekje in je huis heeft gevonden.!"



Een gesigneerd schaatspak van Sven Kramer waarin hij in 2015 in geschaatst heeft bij het WK allround in Calgary. Dit is een van de pakken waarmee hij wereldkampioen is geworden, en het enige pak dat jij gesigneerd in je bezit kunt krijgen!

DE VEILING VOOR HET PAK IS GESLOTEN.

woensdag 24 februari 2016

DINSDAG 15 MAART 2016
BENEFIET FILMAVOND GSV-HB 

Stichting Vrienden van GSV-HB presenteert de film over Steve Jobs!



zondag 24 januari 2016

Agenda

Iedereen is weer een beetje op zijn plek in het nieuwe gebouw. De kinderen zijn in elk geval al gewend ondanks de eerste ijzelweek. Van drie klassen HB naar vier klassen HB is ook alweer een mooie stap. En welkom juf Anne Mijke in HB2. Vervoer is nog wel soms wat lastig tussen twee locaties voor ouders met kinderen op twee afdelingen, maar ook daarvoor komen vast wel goede oplossingen.  
De inrichting van het gebouw nadert ook zijn voltooing. Dus er is ruimte om weer activiteiten te gaan organiseren. Een informatie avond, een gespreksavond voortgezet onderwijs en de jaarlijkse benefiet Filmavond. Ook wordt er gesproken over koffie-ochtenden en een thema-avond met een mooi onderwerp... maar dat is nog een verassing.  De bezetting van het bestuur is nog steeds minimaal, maar met werkgroepen hopen we dit allemaal eenvoudiger te maken. Lees meer voor de geplande activiteiten!