maandag 24 november 2014

Kinderboekenmarkt

Afgelopen Kinderboekenweek hebben we alweer de derde kinderboekenmarkt gehouden. De week ervoor hebben de klassen weer flink boeken ingezameld. En weer wist de klas van meester Machiel de meeste boeken te verzamelen. Maar ook andere klassen hadden flink hun best gedaan en enkele honderden boeken ingezameld. In totaal zaten we rond de duizend boeken die de woensdag 8 oktober verkocht werden voor kleine prijsjes. En wat een mooie boeken zaten er tussen, de grijze jager en een enkele Potter waren er zo tussenuit gevist! Gefeliciteerd daarmee.

Vond je geen boek dan kon je genieten van de cupcakes en andere lekkernij gebakken door vaders(?) en moeders. Maar ook hier moest je snel bij zijn... ze waren zo uitverkocht! Volgend jaar bakken we nog meer! Beloofd!

Al met al hadden we alles opgeruimd voor de eerste regenspetters en met weer een mooie opbrengst van 450 euro.

De kinderboekenwinkel in Groningen bedankt weer voor jullie medewerking, en alle personeel van de GSV en ouders van de HB afdeling voor het bakken, sjouwen, sorteren en verkopen! En tot volgend jaar! En dan proberen we meester Machiel te verslaan!